Mediation is op vrijwel elk gebied inzetbaar. Zowel bij zakelijke (werkgever-werknemer, werknemers onderling, klant-leverancier etc.) als bij particuliere kwesties (echtscheiding, familieconflict, erfrecht e.d.). Zelf richt ik mij met name op (echt)scheidingen. Omdat bij een scheiding ook de kinderen en andere familieleden meescheiden, kun je mij ook inzetten voor familieconflicten.

Is mediation dan altijd geschikt? Nee, niet altijd. Als een conflict is uitgelopen op een oorlog waarbij partijen erop uit zijn om elkaar te vernietigen, dan zal er geen bereidheid zijn om vrijwillig om tafel te gaan zitten. Ook kan het voorkomen dat een gerechtelijke uitspraak gewenst is.

Mediation: betere uitkomst door vrijwillige inzet van beide partners
De sleutel voor succes bij mediation is vrijwilligheid. Immers, niemand vindt het leuk om ergens toe gedongen te worden. Waar een rechter zaken dwingend oplegt, bepaal je bij mediation zelf de gewenste uitkomst. Samen met je partner uiteraard. Samenwerken aan een nieuwe situatie levert sneller harmonie en balans op. Dat dit beter is voor alle pratijen, behoeft geen betoog - vooral als er kinderen in het spel zijn. 

Als relatiemediator begeleid ik jullie naar de best passende nieuwe situatie waarbij ik rekening houd met de belangen van alle betrokkenen. Uiteraard ben ik neutraal (ik hecht niet aan een specifieke oplossing) en heb ik geen voorkeur voor een van de partijen.

Echtscheidingsspecialist voor het Gooi
Met mijn mediationpraktijk richt ik mij met name op echtscheidingen in Het Gooi (onder meer Hilversum, Loosdrecht (Wijdemeren), Bussum, Huizen, Laren, Blaricum). Daarnaast heb ik een kantoor in Almere.

Kom kennismaken, het eerste gesprek is kosteloos. Heb je vragen, bel me dan op 0653 350095 of gebruik de chatfunctie rechtsonderaan het scherm.

Copyright © Coers Mediation