Na latten kun je nu ook datten... Maak kennis met het Nieuwe Scheiden.

Nee, datten is niet zo leuk als latten. Scheiden is geen vrolijke zaak. Hoewel ik twee echtelieden ken die een groot feest gaven ter ere van hun beëindigde huwelijk. Maar da's een zeldzaamheid. En ongetwijfeld was ook in dat geval de onderliggende oorzaak van de scheiding niet heel plezierig.

Je bent waarschijnlijk op deze pagina aanbeland omdat je een betere oplossing zocht dan een gang naar de rechter onder begeleiding van twee advocaten. En dat alleen is al een felicitatie waard. Scheiden met de hulp van een mediator levert voor alle betrokken partijen een betere en uitgebalanceerde uitgangspositie op voor de toekomst.

Divorce Apart Together
Toch kan het zijn dat het gezamenlijk optrekken voor sommige partners een brug te ver is. Voor deze situatie hebben we de volgende oplossing: beide partners praten afzonderlijk met de mediator - of elk met een eigen mediator. De rol van de mediator(s) is om de ex-partners langzaam te bewegen richting een harmonische oplossing gericht op de toekomst. Divorce Apart Together, het Nieuwe Scheiden...

Verken je mogelijkheden
Wil je weten wat voor jullie de best passende oplossing is? Kom kennismaken en informeer je vooraf. Gratis. We lopen alle opties langs zodat je weet waarvoor je kiest. 

Maak een afspraak via de chat rechtsonder of bel mij mobiel op 0653 350095. 

Copyright © Coers Mediation