Scheiden is een dure hobby. Als het even kan, niet aan beginnen. Maar soms kan het niet anders. En dan is het belangrijk de financiën goed te regelen. Heb je een koophuis of een huurhuis? Wie blijft er wonen? Waar gaat de ander heen? Hoe zit het met de hypotheek en andere schulden? Wat hou je na de scheiding over per maand? Alimentatie, hoe bereken je dat? En als jullie een onderneming hebben, hoe zit het dan met de continuiteit?

Fiscale voordelen
Vragen te over... Belangrijke vragen. En wat je ook kiest, de keuzes die je maakt zijn van invloed op de financiële armslag in de komende jaren. De financiële consequenties zijn niet gering. Zorg daarom dat je de juiste keuzes maakt. Als echtscheidingsspecialist ga ik op zoek naar opties die jullie beiden en jullie eventuele kinderen recht doen. Daarbij maken we gebruik van alle fiscale voordelen die er zijn. Een geïntegreerde aanpak zorgt voor een betere en eerlijkere uitkomst dan wanneer je op louter juridische gronden de botte bijl hanteert. Laat mij voorrekenen welke opties je hebt en maak zelf de keuze die jullie het beste ligt.

Nieuw perspectief
Als jullie je beiden gelukkig voelen bij de gevonden verdeling, dan leggen we dat vast in een overeenkomst, een scheidingsconvenant. Als jullie kinderen hebben, dan worden alle afspraken vastgelegd in een ouderschapsplan. De rechter bekrachtigt de gemaakte afspraken, waarna de scheiding een feit is. Misschien geen leuke excercitie, maar een helder uitgangspunt opent de weg naar een nieuwe toekomst. Door je relatie op een nette manier te beëindigen, ontstaat een nieuw perspectief zonder onopgeloste issues uit het verleden.

Help jezelf uit de onzekerheid. Bel mij op 0653 350095 of gebruik de chatfunctie rechtonder in het scherm. Mailen mag ook.

Copyright © Coers Mediation