Ervaar je onrust in je relatie? Lukt het niet meer om issues samen op te lossen of overweeg je een scheiding? Je had vast iets anders voor ogen toen jullie je met elkaar verbonden. Jullie zijn niet de enige, maar dat maakt de situatie niet gemakkelijker. Want hoe ga je hiermee om?

Bij een relatiebreuk of een echtscheiding word je geconfronteerd met talloze vraagstukken. Ben je in staat om door de bomen het bos nog te zien? Emoties spelen een grote rol en degene met wie je gewend bent om alles samen te doen en te beslissen, staat ineens tegenover je. Kies je ervoor om de deur voorgoed te sluiten? Of geef je je partner en jezelf een laatste kans om het tij te keren? Misschien wil je nog helemaal niet kiezen en wil je eerst alle opties en consequenties in kaart brengen. Misschien is dat wel de beste optie die je nu hebt...

Er zijn zoveel zaken die een rol spelen… Jullie huis, de hypotheek, overwaarde of onderwaarde, wie gaat waar wonen, opgebouwd pensioen, spaargeld, leningen... En als je kinderen hebt? Hoe ziet een ouderschapsplan eruit? Wel of geen partneralimentatie? Of als je niet zeker bent dat je wil scheiden? Vragen, vragen…

Alle aspecten geregeld
Laat mij als gespecialiseerd relatiemediator en scheidingsspecialist met je meedenken. Als mediator voor het Gooi en het Loosdrechtse Plassengebied (Wijdemeren) ben ik jullie vertrouwde steun en toeverlaat. Ik leid jullie gesprekken in goede banen en belicht alle mogelijkheden en onmogelijkheden. Jullie maken zelf de keuzes die het beste passen. Je wordt dus niet opgezadeld met ongewenste omstandigheden die een rechter oplegt. Tijdens de mediation worden alle aspecten geregeld die nodig zijn om verder te kunnen met je leven - samen of alleen. En dat alles tegen een aanmerkelijk lager tarief dan wanneer je je lot in handen legt van een advocaat (of twee advocaten) en de rechter.

Ik werk nauw samen met collega-experts in het Scheidingswijze team. Je bent daardoor verzekerd van het best mogelijke advies, ook juridisch en fiscaal.

Het eerste gesprek is gratis
Je bent altijd welkom voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking. We verkennen dan de opties die jullie hebben en je ontdekt hoe mediation kan bijdragen om in harmonie uit elkaar te gaan. Bel me op 0653 350095 of gebruik het contactformulier.

Copyright © Coers Mediation